Vi är med hus

Sitter just nu i Colombo på kontoret och är så där lite lagom slö efter lunchen. Fläkten snurrar på och några av Digital Livings arbetare är upptagna med att jobba med något. Själv sitter jag i en gammal senapsgul soffa och vill egentligen lägga mig ner och slumra en stund. Men jag ska jobba med Ceylon Design. Jag har precis slitit upp ett mycket efterlängtat paket med fina hårklämmor i härliga färger.

Igår var en speciell dag då vi tog vårt Focus Business team till Meetiyagoda. Resan tog lite längre tid då vi lyckades köra fel och dessutom glömma en stackare på rastplatsen! Jag verkar att ha tappat alla mina lärarskills att räkna så att alla i gruppen är med.

Vi hälsade på en speciell sporttjej på vägen men det ska jag berätta om en annan gång. Resmålet var det här huset med omkringliggande mark och små byggnader.

Här har det en gång varit en klädfabrik. Den startades upp av en organisation som ville hjälpa änkor efter tsunamin. Nu har det stått stilla i många år och man vill nu hitta någon som tar över platsen. Vi har fått den äran att göra det.

Vi kopplade upp oss med vårt FBS Asien så att dem skulle få se hur det såg ut också. Lite häftigt att man kan göra det!

Några trasiga symaskiner står kvar och det är en hel del att göra här. Än så länge vet vi inte vad FBS ska använda området till. Vi har hur många idéer som helst, men det måste bli rätt!

Väl hemma igen så tog vi cyklarna och drog ner till strandgatan och Dolche Vita för att träffa Matilda och hennes man Amila. Jag har haft lite kontakt med Matilda genom mejl och nu fick vi äntligen träffas! Amile är från Galle men bott i Sverige i 12 år. Dem är här för att Amilas bror ska gifta sig.

Det var vår onsdag det!

Kram Annika

Gillar